Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling bij bedrijfsmatig vastgoed. Wij adviseren u als ondernemer graag en deskundig bij de aan- of verkoop, huur of verhuur van uw bedrijfspand, kantoor, of winkel.

Na een intakegesprek, waarin u aangeeft wat uw wensen zijn, gaan wij voor u gericht aan de slag. Wij houden u periodiek op de hoogte van onze vorderingen.

Ons werkgebied is geconcentreerd in Midden Nederland (Oost Utrecht en Noord West Veluwe). Doordat wij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk, toegang hebben tot veel databases over vastgoed en een in de loop der jaren opgebouwde kennis hebben van de lokale en regionale vastgoedmarkt, hebben al vele MKB ondernemers, maar ook de vrije beroepsbeoefenaars, (para)medici en instellingen hun weg naar ons kantoor weten te vinden en door onze bemiddeling het voor hen geschikte pand gevonden.

Ook u adviseren wij graag. Of het nu om (ver)koop of (ver)huur gaat, maakt niet uit. Bij ons bent u aan het goede adres.

Doordat wij een klein, maar zeer actief kantoor zijn, hebben wij korte lijnen, lage overheadkosten en kunnen wij u dus tegen scherpe tarieven onze diensten aanbieden.