Vorige | Volgende

Kerkstraat 51 Bunschoten-Spakenburg

Prijs op aanvraag 

Neem contact met ons op

06-10424945

info@keldermanmakelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen Spakenburg is centraal gelegen in Nederland en heeft als parel de unieke historische museumhaven. Jaarlijks trekt dit vele toeristen en bezoekers uit de regio die Spakenburg aandoen voor een bezoekje aan de botters in de museumhaven, de horeca of komen winkelen. Daarnaast is er elke zaterdag een weekmarkt en beschikt Spakenburg over een compleet en divers winkelaanbod....

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
151 m²

Omschrijving

Algemeen
Spakenburg is centraal gelegen in Nederland en heeft als parel de unieke historische museumhaven.
Jaarlijks trekt dit vele toeristen en bezoekers uit de regio die Spakenburg aandoen voor een bezoekje aan de botters in de museumhaven, de horeca of komen winkelen.
Daarnaast is er elke zaterdag een weekmarkt en beschikt Spakenburg over een compleet en divers winkelaanbod. Bunschoten-Spakenburg telt ca. 22.000 inwoners en is uitstekend bereikbaar via de A1. De verkeersknooppunten Hoevelaken en Eemnes liggen op korte afstand

Object
Hoekwinkel-/ horecaruimte van 168 m² BVO TE HUUR gelegen aan de Kerkstraat 51 in hartje centrum van Spakenburg met een tweede entree met winkelpui aan de Blokkenmakerssteeg. Het pand ligt direct aan het altijd bruisende Spuiplein, hét funshoppingplein van het dorp, waar terrassen, horeca en winkels elkaar afwisselen, vlak bij de historische botterhaven en de botterwerf.

Op het Spuiplein worden jaarlijks de alom bekende Spakenburgse dagen in de zomer georganiseerd. Elke zaterdag wordt er de drukbezochte weekmarkt gehouden.

Op een steenworp afstand is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in onder andere de overdekte parkeergarage, het Visrokersplein en het Spuiplein.

De winkel-/horecaruimte is voorzien van een winkelpui met HR ++ veiligheidsglas en heeft een frontbreedte van ca. 7 meter. Het karakteristieke pand is gebouwd in 2006/2007 en uitstekend onderhouden.


VLOEROPPERVLAK
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkelruimte omvat 168 m² bruto vloeroppervlakte. De winkelruimte omvat circa 151 m² verhuurbaar vloeroppervlak en beschikt daarnaast over overige ruimten als pantry, toilet, cv ruimte en meterkast.

ENERGIELABEL
Het object heeft energielabel A.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt u casco plus aangeboden.

De volgende voorzieningen behoren tot het gehuurde:
- betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje
- betegelde pantry met keukenblok met bovenkastjes
- cv-ruimte met rookgas afvoer
- meterkast met gas-, water- en elektrameters en data
- mechanische ventilatie
- brandslanghaspel

AANVANGSHUURPRIJS
De huurprijs is op aanvraag.

HUURBETALING
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruitbetaald te worden.

SERVICEKOSTEN
Voor o.a. het schilderwerk aan de buitenzijde van het gebouw en de opstal-/ en aansprakelijkheidsverzekering.
Daarnaast dient de huurder de meters betreffende gas, water, elektra en data abonnement op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

HUURTERMIJN
Voorkeur voor 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Afwijkende looptijden zijn echter bespreekbaar.

AANVAARDING
Het object is in overleg te aanvaarden, maar niet eerder dan 1 februari 2022.

WAARBORG
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 met de daar bij behorende algemene bepalingen

BESTEMMING
Het bestemmingsplan Spakenburg-centrum is van toepassing.
De voor “centrum” aangewezen bedrijfsruimten zijn bestemd voor:
• Detailhandel;
• Dienstverlening;
• Horeca*.

*Voor horeca geld dat burgemeester en wethouders bevoegd zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor nieuwe horeca, met dien verstande dat er een positief advies van de horeca adviescommissie dient te zijn verkregen.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
per 1-2-2022

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
151 m²
In units vanaf
168 m²
Perceel
168 m²
Energielabel
Klasse A

Foto's

Kaart Kerkstraat 51 Bunschoten-Spakenburg

naar Kerkstraat 51 Bunschoten-Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand