Vorige | Volgende
Verhuurd

Visserssteeg 22 Bunschoten-Spakenburg, Centrum Spakenburg

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

06-10424945

info@keldermanmakelaardij.nl

Omschrijving

In het gezelligste, autovrije winkel- en woonstraatje van het centrum Spakenburg bieden wij te huur aan een WINKELRUIMTE met voor- en eigen achteringang, dus lekker makkelijk voor de bevoorrading De winkel is in 2019 helemaal gerestyled. Zo is er een nieuwe laminaatvloer gelegd, is er een nieuwe, energiezuinige cv-ketel geplaatst en is het systeemplafond vernieuwd en v.v. LED verlichting. Ook zijn...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
74 m²

Omschrijving

In het gezelligste, autovrije winkel- en woonstraatje van het centrum Spakenburg bieden wij te huur aan een WINKELRUIMTE met voor- en eigen achteringang, dus lekker makkelijk voor de bevoorrading

De winkel is in 2019 helemaal gerestyled. Zo is er een nieuwe laminaatvloer gelegd, is er een nieuwe, energiezuinige cv-ketel geplaatst en is het systeemplafond vernieuwd en v.v. LED verlichting. Ook zijn de wanden in de winkel opnieuw gesausd, dus de winkel is instapklaar.

Indeling:
entree in de Visserssteeg, winkelruimte met een verkoopvloeroppervlakte van ca. 53 m2, diepe trapkast, pantry, toilet, meterkast, achteringang naar het parkeerterrein aan het Peter Dorleijnplein.

Maatvoering:
Frontbreedte: ca. 6 m; bvo ca. 74 m2 en vvo: ca. 66 m2 (er is geen NEN 2580 meetcertificaat).

Voorzieningen: hardhouten pui v.v. dubbel glas, hetelucht straler, cv, pantry, toilet, LED verlichting, systeemplafond.
Installaties: centrale verwarming, mechanische ventilatie, elektrische installatie van voldoende omvang, warm water voorziening via combiketel.

Winkelaanbod in de Visserssteeg, een heren- en een dameskapsalon, een parfumerie annex schoonheidssalon , enkele damesmode zaken, een schoenmaker en een meubeltoonzaal. In de Visserssteeg zitten allemaal actieve ondernemers.
In het centrum is gelukkig relatief weinig leegstand.

Ligging:
De Visserssteeg is net door de gemeente Bunschoten opnieuw bestraat en ingericht. Zij ligt in het centrum van Spakenburg, nabij allerlei cultuurhistorische attracties als de Museumhaven met authentieke botters, de Botterwerf met Rode Loods en helling, Museum Spakenburg en het altijd bruisende Spuiplein, waar o.a. elke zaterdag een druk bezochte weekmarkt wordt gehouden en in het seizoen de alom bekende Spakenburgse Dagen en de Visserijdag. Ook zijn daar verschillende horecagelegenheden met uitnodigende terrasjes afgewisseld met detailhandel van local heroes. In het centrum is altijd wel wat te beleven. Het centrum wordt jaarlijks door binnen- en buitenlandse dagtoeristen bezocht.

Gratis parkeren kunnen uw klanten op het achter de winkel gelegen Peter Dorleijnplein en het Visrokersplein, dat vlakbij voor de winkel ligt (blauwe zone)

HUREN ? Kom dan de winkel eens vrijblijvend bezichtigen en laat u verrassen. Bel ons voor een afspraak.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 65 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
74 m²
In units vanaf
74 m²
Perceel
74 m²
 
 
Gemeente
Bunschoten
Sectie
K
Indexnummer
9
Perceel
3981
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Visserssteeg 22 Bunschoten-Spakenburg, Centrum Spakenburg

naar Visserssteeg 22 Bunschoten-Spakenburg, Centrum Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand